the official website of Biological and Medical Art in Belgium

-

Together with:

University of Antwerp, Faculty of Medicine and Health Sciences
University of Antwerp, Faculty of Pharmaceutical, Biomedical and Veterinary Sciences
Royal Academy of Fine Arts Antwerp / School of Arts - AP University College
Royal Academy of Fine Arts Ghent / School of Arts - University College Ghent
Haute école des arts du Rhin - HEAR, Didactique visuelle (F)
University of the Arts London - UAL (UK)
Medical Artists' Education Trust - MAET (UK)
University of Dundee, Centre for Anatomy and Human Identification (UK)
ART RESEARCHES SCIENCE INTERNATIONAL COLLABORATIONS (ARSIC)

Contact information

ann.van.de.velde[at]hotmail.com // artem-medicalis[at]virginmedia.comMarch 6, 2010

DVD 'ARS' (2009)

.
The Movie of the Dissection Class in May 2009
'Art Researches Science - Artistiek Onderzoek in de Wetenschappen'
is now available on DVD.
.Cost: 15,00 euro

IMPORTANT: It's FREE if you attended one of the two Dissection Classes.
.
After a preview in the Royal Academy of Fine Arts in Antwerp and re-adaptations, this month the movie will be presented on full screen in the University of Antwerp together with an update of the human anatomy (organised by EMSA - Jan Gielis).
.
Reacties van deelnemers
.
Anke De Potter: Ik heb de dvd goed ontvangen. Héél erg bedankt daarvoor! Hij ziet er echt goed uit, supermooi beeldmateriaal en tof gemonteerd. Ik ben blij dat ik daar een deeltje van mag uitmaken ;)
.
Abigail Lafaille: Vorig jaar heb ik mogen deelnemen aan de dissectie i.s.m. kunststudenten. Ik heb vorige week via Oleg de DVD van de dissecties gekregen, ik wilde je hiervoor hartelijk bedanken! Het is echt een mooi resultaat geworden, prachtige montage!
.
Els Gielis: Bedankt voor de DVD! Ik heb hem via Oleg gekregen en er gisterenavond naar gekeken. Het is een mooie montage met heel mooie beelden. Echt een heel tof initiatief!
.
Phil Bloom: Bedankt voor de DVD ! Ik heb hem ook bekeken en hij is echt heel mooi gemaakt. Het blijft een geweldige dag.
.
Judith Derdelinckx: via Abigail Lafaille en Oleg Rudenko heb ik vernomen dat het videoverslag van de dissectiesessie in het kader van Bio and Medical Art in Belgium (20 mei 2009) op DVD beschikbaar is. Zelf heb ik toen ook deelgenomen aan deze sessie. Ik vond deze dissectiesessie zeer interessant en zou daarom toch ook graag een versie van deze DVD hebben. Is dit mogelijk? Alvast bedankt! ... De dvd kwam vandaag toe met de post - bedankt voor de snelle opvolging! Hopelijk tot binnenkort op een volgende dissectie.
.
Amélie Schellekens: I attended the dissection class in february and would like to receive a copy of the dvd. Thanks to you all. Looking forward to the drawing marathon!!
.
Joris Vanpoucke: Tof dat de dvd er is! Ik wil graag wel een exemplaar! Ik heb gehoord dat er misschien een volledige mens gedissecteerd wordt mei en dat lijkt me heel interessant om te zien/tekenen. Dus daar zou ik graag naartoe komen.

Complete Film on Youtube: click hereNo comments:

Post a Comment